Vores Historie

Unigroup er skabt af en passion for deep tech og innovation, kombineret med dedikation til at hjælpe mennesker.

 

Hvem er vi?

I 1997 blev Unigroup ApS grundlagt af CEO Flemming Licht, da han genkendte forbrugerens behov for bedre sundhedsløsninger.

Inden for vores udvalgte forretningsområder tilstræber vi at være den foretrukne kilde til forbrugerens sundhedspleje.

Vi er dedikerede at handle ansvarligt i sociale, miljømæssige og forretningsmæssige sammenhænge. Ved at stræbe efter at være bedst i vores industri, opnår vi vækst og øget værdi for vores kunder, partnere, medarbejdere og aktionærer.

I 2004 indførte Unigroup ApS et kvalitetsstyringssystem i henhold til ISO 13:485.

Hvad gør vi?

Vi udvikler innovative og unikke forbrugersundhedsprodukter og medicinsk udstyr, der er specialiseret inden for dermatologi / pædiatri med mere end 20 års erfaring.

Vi er drevet af vores passion for konstant innovation, og vi har en stærk overbevisning om, at sundhedsprodukter skal understøtte og styrke kroppens naturlige funktioner.

Vi skaber sikre produkter testet på mennesker, da vores fokus altid er at maksimere effektiviteten af ​​den behandling, der er tilgængelig for forbrugeren, samtidig med at risikoen for bivirkninger reduceres eller elimineres.

I dag distribuerer og markedsfører vi mærkevareprodukter til mere end 2000 apoteker i Norden, og til distributører rundt om i Europa.

Hvor er vi på vej hen?

Forandring er konstant, men det er vores nysgerrighed i søgen efter bedre løsninger også. Vi fortsætter med at stille de spørgsmål, der stadig ikke er blevet besvaret af markedet.

Vores erfaring har lært os værdien ved løbende at lære og se fremad i denne branche, hvilket holder os motiverede til at arbejde hårdere og bedre på hvert produkt, vi markedsfører og udvikler.

  Out-License

Vi leder efter distributionspartnere og har en stærk pipeline af produkter under udvikling.

Kontakt os for forretningsmuligheder: Flemming Licht, CEO, [email protected]

  In-License

Vi søger løbende at introducere innovative, effektive og livsændrende behandlinger med stærke USP’er til de europæiske og nordiske markeder – primært inden for dermatologi og pædiatri.