Clinic Graviditetstest

Clinic Graviditetstest

Clinic Graviditetstest er en hurtig lateral flow immunreaktion test i strimmelformat til kvalitativ bestemmelse af tilstedeværelsen af human Chorionic Gonadotropin (hCG) i urin, således at du kan afgøre, om du er gravid.

Clinic Graviditetstest er til dig, som vil have et hurtigt og klart svar.

Køb Nu
Clinic Graviditetstest virker ved en kombination af antistoffer, blandt andet monoklonal hCG antistof til bestemmelsen af et forhøjet hCG niveau. Prøven udføres ved at dyppe enden af strimlen i urin og aflæse resultatet af de farvede streger.

Clinic Graviditetstest måler indholdet af hCG (Human Chorinic Gonadotropin) i din urin. Er du gravid, vil der fremkomme 2 streger – den ene streg kan være mere tydelig end den anden. Kommer der kun 1 streg, er du ikke gravid. Er der ikke fremkommet nogen streg efter 3 minutter, er testen ikke forløbet korrekt.

Læs brugsanvisningen igen og brug en ny Clinic Graviditetstest. Testen kan benyttes allerede fra den første dag, menstruationen udebliver og det er ikke nødvendigt at bruge morgenurin. Det er vigtigt, at du aflæser efter maksimalt 10 minutter, idet et negativt resultat kan ændre sig på et senere tidspunkt.

Indtagelse af P-piller eller medicin påvirker ikke resultatet. Medicin med hCG hormon eller indsprøjtninger med hCG-hormon kan dog fremprovokere et positivt testresultat.

 1. Tis i et rent og tørt bæger.
 2. Bring pakningen til stuetemperatur, inden den åbnes. Fjern teststrimlen fra den forseglede pakning og brug den inden for en time.
 3. Med pilene pegende nedad i urinen dyppes teststrimlen lodret ned i urinen. Dyp ikke strimlen længere ned i urinen end til maksimumstregen (MAX) på testen.
 4. Fjern teststrimlen fra urinen efter 15 sekunder, eller lad den blive i urinprøven, start timeren med det samme.
 5. Aflæs resultatet efter 3 minutter; Aflæs ikke resultatet efter 10 minutter.

Clinic Graviditetstest skal opbevares ved 2-30°C, og utilgængeligt for børn.

 • Brug ikke testen efter udløbsdatoen, som er anført på folieposen.
 • Opbevar testen på et tørt sted ved 2-30°C eller 35.6-86°F. Må ikke nedfryses.
 • Brug ikke testen, hvis folieposen er beskadiget.
 • Testen bør opbevares utilgængeligt for børn.
 • Kun til in vitro-diagnostik. Ikke til indvortes brug.
 • Undlad at åbne testens foliepose før du er parat til at teste.
 • Den brugte test bortskaffes med almindelig dagrenovation.

Der forudses ingen uønskede bivirkninger eller kontraindikationer ved brug af dette medicinske udstyr.

Inkluderer: Teststrimler (1 stk., 2 stk.), indlægsseddel, samt Prøveopsamlingsbeholder (NB: Medfølger ikke i Clinic BASIC Graviditetstest).

Varenumre:

Clinic Graviditetstest 1 stk.: 210025

Clinic Graviditetstest 2 stk.: 210026

Clinic Basic Graviditetstest 1 stk.: 200288

Clinic Basic Graviditetstest 2 stk.: 202385

Registrering: Medicinsk udstyr, IVD (in vitro diagnostic devices)

Clinic Graviditetstest er klassificeret som medicinsk udstyr og er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde Clinic Graviditetstest på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.