Nilocin Skin Tag Behandling

Nilocin Skin Tag Behandling

Nilocin Skin Tag Behandling er en nem, sikker og smertefri selvbehandling af skin tags ved okklusion. Når Nilocin Skin Tag plasteret er placeret på din skin tag, stopper det blodtilstrømningen til skin taggen.

Skin taggen henvisner derefter gradvis. Der er ingen smerte og blødning forbundet med behandlingen.

Nilocin Skin Tag Behandling tager kun 6 dage, resultatet er kosmestisk flot og uden ar-dannelse.

Køb Nu
Skin tags, også kendt som Akrochordoner, er almindeligt forekommende.

De er ufarlige små, bløde hudvækster, 1-5 mm i diameter og 2-10 mm i højden. De forekommer oftest ved halsen, armhuler, lysken, øjenlåg og under brysterne.

Skin tags kan være irriterende og kosmetisk generende.

Nilocin Skin Tag Behandling er en nem, sikker og smertefri selvbehandling af skin tags ved okklusion. Når Nilocin Skin Tag plasteret er placeret på din skin tag, stopper det blodtilstrømningen til skin taggen.

Skin taggen henvisner derefter gradvis,er er ingen smerte og blødning forbundet med behandlingen.

Nilocin Skin Tag Behandlingen indeholser 3 Plastre til behandling af 3 skin tags. Behandlingen tager kun 6 dage, og resultatet er kosmetisk flot uden ar-dannelse.

Rengør området omkring skin taggen med en vaskeklud og varmt vand. En mild sæbe kan bruges. Undgå dog sæber og rengøringsmidler med olier såvel som imprægnerede klude, da rester kan forhindre, at plastret klæber til hud. Tør området omkring skintaggen forsigtigt.

Fjern applikatorenheden fra emballagen.

For at anvende applikatoren korrekt skal du placere de 2 hak i applikatorens bund over de 2 pile, der er trykt på Skin Tag Enheden. Skub den hvide top ned, så applikatoren skubbes gennem midten af enheden. Tryk forsigtigt indtil den ikke kan skubbes yderligere.

Træk applikatoren tilbage for at fjerne enheden fra blisterpakningen. Placer enheden over skin taggen.

Påfør derefter enheden på huden ved at trykke den lilla del af applikatoren ned (hold med pege og tommelfinger omkring den lilla del applikatoren). Fingeren må ikke holde på den hvide top af applikatoren: Tryk og hold nede i mindst 5 sekunder. Enheden låses automatisk på plads på skin taggen og applikatoren kan fjernes.

Fjern folien fra plasteret ved at trække i spidsen som angivet. Tryk på overfladen af plasteret med en finger for at sikre, at plasteret klæber godt fast på huden og lad det blive på i 6 dage.

Du må ikke kradse, gnide eller pille i plastret. Brusebad kan finde sted, men blød-gør ikke området i vand og svøm ikke med plasteret.

Undgå sæbe, shampoo, hårprodukter, bodylotion, fedt og olie-agtige stoffer på området, da det kan forårsage, at plastret løsnes for tidligt (skulle plasteret løsne sig, kan der placeres et hæfte plaster ovenpå).

Se evt. illustrationer i indlægssedlen.

Opbevares ude af syne og utilgængeligt for børn. Opbevares ved 2-30°C, væk fra direkte sollys og i den originale emballage. Brug ikke Nilocin Skin Tag Behandling efter udløbsdatoen. Nilocin Skin Tag Behandling kan bortskaffes med husholdningsaffald.

Dette produkt skal håndteres i overensstemmelse med indlægsseddelen.

Brug ikke Nilocin Skin Tag Behandling til fjernelse af skin tags på øjenlågene eller i nærheden af øjet, hvis din skin tag ikke er hudfarvet, ikke passer inden i applikatorens diameter (skin taggen må maks. være 3 mm i diameter ved basen og 5 mm i højden), eller såfremt der er en blødning.

Kontakt din læge inden brug, hvis du har haft hudkræft, hæmofili eller hvis din skin tag viser tegn på hudsygdom eller infektion.

Bemærk, at Nilocin Skin Tag plasteret muligvis ikke forbliver på plads i lysken eller i områder med hudfolder. Den visne skin tag bliver nekrotisk (dødt, sort væv) efter et par dage. Dette er normalt, idet enheden stopper strømmen af blod til skin taggen.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt den pågældende tilstand faktisk er en skin tag, skal du kontakte din læge, inden du påbegynder selvbehandling.

Brug ikke Nilocin Skin Tag Behandling, hvis du er allergisk over for et eller flere af produktets ingredienser/materialer.

Kun til ekstern brug. Opbevares utilgængeligt og ude af syne for børn. Bør ikke bruges af personer under 18 år. Brug ikke produktet, hvis enheden er beskadiget.

Nilocin Skin Tag Behandling er sikker at bruge under graviditet og amning.

Nilocin Skin Tag Behandling har ingen kendte bivirkninger.

Skin taggen fjernes uden smerter og normalt uden ar-dannelse. En let snurrende fornemmelse kan forekomme under behandlingen. En ubetydelig blødning kan forekomme ved fjernelse af plasteret. Et lille mærke kan vises sig på huden, der hvor skin taggen sad, men det forsvinder efter nogen tid.

Alvorlige hændelser bør indberettes til Unigroup ApS eller relevant myndighed.

Inkluderer: 3 Plastre, 1 Applikator, samt Indlægsseddel.

Ingredientser(INCI):
Carrier: Polyester/synthetic rubber.
Disc: Polyoxymethyllene (POM).
Plastre: Polyester, Acrylat.

Varenr.: 101230

Registrering: Medicinsk udstyr, klasse I

Nilocin Skin Tag Behandling er klassificeret som medicinsk udstyr og er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde Nilocin Skin Tag Behandling på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.