Nilocin Neglesvamp Ozone Pen

Nilocin Neglesvamp Ozone Pen

Nilocin Neglesvamp Ozone Pen er et innovativ og effektiv produkt udviklet til behandling af neglesvamp på hænder og fødder.

Nilocin trænger øjeblikkeligt ind og igennem hele neglen. Det lave pH-niveau inde i neglen understøttes af en hydrolyseeffekt. Derved fjernes betingelserne for svampens overlevelse.

Formuleringen er præcis og nem at applicering med penne, som sikrer, at det aktive stof påføres præcist på neglen, og ikke kommer i berøring med sund hud. Effekten kan ses efter blot få uger.

Køb Nu

Neglesvamp, også kaldet onychomycosis, er en almindelig sygdom, der starter som en hvid eller gul plet under finger- eller tånegle.

Efterhånden som svampeinfektionen bliver dybere, kan neglesvamp bevirke, at hele neglepladen misfarves, bliver tykkere og smuldrer i kanten.

Desuden kan svampen sprede sig til neglelejet og neglens rod. Svampen spreder sig ofte fra en negl til andre negle. Inficerede negle kan løsrive sig fra neglelejet, hvilket kan forårsage smerte og resultere i en ubehagelig lugt.

Neglesvamp er mere almindelig i tånegle end fingernegle.

Når Nilocin Ozone-formuleringen påføres neglens overflade, absorberes serum straks i neglen og virker ved at fjerne betingelserne for svampens over levelse.

Molekylestrukturen i Nilocin Neglesvamp Ozone Pen sikre en umiddelbar penetrering i neglen samt absorbering ned i negleudhulninger og mellemrum, hvilket hindrer neglesvampen i fysisk at vokse. Reproduktionen af keratin stimuleres.

Den indledende virkning af behandlingen kan ses i løbet af nogle uger, og behandlingen fortsættes under hele neglens gendannelsesperiode (6-8 måneder for fingernegle og 8-12 måneder for tånegle).

Nilocin Neglesvamp Ozone Pen (3ml), rækker til ca. 220 applikationer.

Nilocin kan anvendes til behandling af børn ned til 8 års-alderen. Nilocin er også sikker at bruge under graviditet og amning.

 1. Fjern hætten fra Nilocin-pennen.
 2. Påfør forsigtigt serum på de inficerede negle med spidsen af pennen. Sørg for at dække hele overfladen af neglen. og undgå kontakt med den omgivende sunde hud.
 3. Lad opløsningen trænge ind i neglen (1 minut).
 4. Gentag denne procedure to gange dagligt, evt. morgen og aften.
 5. Efter 3-4 uger kan påføringen af serum reduceres til en gang dagligt, indtil en ny sund negl er gendannet.
 6. Til forebyggende brug påføres væsken én gang ugentligt.

Neglelak skal altid fjernes inden påføring. Man kan påføre neglelak igen efter behandlingen.

Kun til udvortes brug. Skal opbevares utilgængeligt for børn. Produktet skal håndteres som beskrevet i denne indlægsseddel. Diabetespatienter anbefales at rådføre sig med læge inden brug.

 • Undlad at bruge Nilocin, hvis du er overfølsom over for indholdsstofferne.
 • Når serum påføres neglen, bør kontakt med den sunde hud omkring negleområdet så vidt muligt undgås.
 • Nilocin Neglesvamp Ozone Pen er specielt designet til direkte applicering på neglene. Undlad at anvende serum på andre dele af kroppen, herunder øjnene eller slimhinder.
 • Undlad at overskride antallet af anbefalede daglige påføringer.
 • Hvis der opstår allergisk reaktion eller irritation, bør man ophøre med at bruge produktet.
 • Benyt ikke til børn under 8 år, med mindre ordineret af læge.

Skulle Nilocin komme i kontakt med øjnene – skyl med rigeligt vand i 15 minutter.

Det er vigtigt, at produktet anvendes som foreskrevet. Der er ingen kendte bivirkninger.

Alvorlige hændelser bør indberettes til Unigroup ApS og relevant myndighed.

Inkluderer: 3 ml Pen, samt Indlægsseddel.

Ingredientser (INCI): Ethyl Lactate, Dimethyl Isosorbide, Lactic Acid, Ozonized sunflower oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Aqua, Capryilc Acid, Origanum Vulgare Leaf Extract, Tocopheryl Palmitate.

Varenr.: 101032

Registrering: Medicinsk udstyr, klasse IIa

Nilocin Neglesvamp Ozone Pen er klassificeret som medicinsk udstyr og er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde Nilocin Neglesvamp Ozone  Pen på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.