Limisan Pro

Limisan Pro Smertefri Plasterfjerner

Limisan Spray er en smertefri plaster- og klæbefjerner, der benyttes til smertefri og effektiv fjernelse af alle former for plastre, bandager, tape, stomibandager og limrester.

Sprayen ophæver limens klæbeevner, så plasteret kan trækkes forsigtigt af. Sprayen virker på få sekunder, er mild, fugter huden og har en frisk duft.

Limisan kan benyttes af både børn og voksne.

Køb Nu
Limisan er designet til enkel og smertefri fjernelse af alle typer klæbende materiale, f.eks. plastre, tape og bandager. Limisan kan medvirke til at fremskynde sårhelingen, idet Limisan mindsker de skader, der kan opstå på og omkring såret, når plastre fjernes.

Limisan ophæver limens klæbeevne, så plastret kan trækkes forsigtigt af. Alle indholdsstofferne i Limisan fordamper hurtigt, uden at efterlade en film på huden, så et nyt plaster kan sættes på næsten med det samme.

Limisan Spray er let at anvende, meget mild og svider ikke. Rækker til at fjerne ca. 40 plastre.

Spray Limisan rundt om kanterne og oven på plastret, indtil det ser vådt ud. Undgå at få Limisan i øjnene eller på slimhinder.

Nu kan du trække plastret af huden. Spray yderligere Limisan på, hvis det gør det nemmere at fjerne plastret. Fjern plastret hurtigt for at undgå at efterlade limrester på huden.

Limisan tørrer meget hurtigt, og det er ikke nødvendigt at rengøre området. Når området er tørt, kan du med det samme sætte et nyt plaster på eller lægge en ny forbinding.

  • Limisan bør ikke anvendes, hvis personen er allergisk over for nogen af indholdsstofferne.
  • Undgå kontakt med øjne eller slimhinder.
  • Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, skylles øjnene omhyggeligt med rent vand.
  • Må ikke synkes. Synkes produktet, må der ikke provokeres opkastning. Søg lægehjælp.
  • Inhalere ikke produkt og brug det i områder med god ventilation.
  • Stop brugen af Limisan, hvis der opstår bivirkninger, og søg læge.

Der forudses ingen uønskede bivirkninger eller kontraindikationer ved brug af dette medicinske udstyr.

Limisan opbevares utilgængeligt for børn, ved stuetemperatur og må ikke udsættes for temperaturer over 50°C.

Beskyt pakken mod sollys, punktering og åben ild, også når den er tom. Produkter er meget brændbart. Hold flasken væk fra varme / gnister / åben ild / samt varme overflader. Ryg aldrig når produktet bruges. Spray ikke mod åben ild eller andre optændingskilder.

Kun til udvortes brug. Bruges ikke efter udløbsdatoen.

Inkluderer: 50 ml. Aerosol flaske

Ingredienser (INCI): Silikone, Bisabolol, Spearmint, Butan, Propan.

Varenr.: 215170

Registrering: Medicinsk udstyr, klasse I

Limisan Smertefri Plasterfjerner er klassificeret som medicinsk udstyr og er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde Limisan Smertefri Plasterfjerner på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.