Herpecilin Gel

Herpecilin Gel

Herpecilin Gel er det første produkt der behandler åbne forkølelsessår.

Ofte udvikler et forkølelsessår sig fra at være en prikken og kløen, til et åbent sår – og hidtil har der ikke været tilgængelige midler, som har kunne behandle dette stadie af mundherpes.

Herpecilin Gel påføres det åbne sår for at få hurtig smertelindring, kløestillelse samt accelereret sårheling.

Køb Nu
Det skønnes at næsten 70% af befolkningen har latent herpesvirus. Virusset er til daglig inaktivt i nervecellerne og aktiveres periodisk under visse stresstilstande, hvor det aktiverede virus migrerer ud mod huden eller mundslimhinden.

Virus kan normalt ikke trænge direkte ind i cellerne, men herpes er en af de få virustyper, som har en glykopreteinreceptor på overfladen, som kan fæstne sig på cellemembranen.

Virusset multiplicerer sig herefter i cellekernen og et stort antal viruspartikler frigives.

Herpecilin Gel er en osmotisk aktiv, viskøs, hypertonisk opløsning. Ved påføring på åbne herpeslæsioner danner Herpecilin en film over læsionen og tiltrækker mekanisk hypotonisk væske, som findes under overfladen.

Den stærke udadgående væskestrøm renser såret for alle de små, forurerende elementer og skaber et gunstigt miljø for heling. Filmen beskytter også såret mod tørhed, irritation og udefra kommende elementer.

Reduktion af den mikrobielle kontaminering, rensning af såret og tilførsel af fugt til læsionens overflade reducerer smerte og irritation samt fremmer helingsprocessen.

Fjern hætten på tuben og påfør 3-4 dråber Herpecilin Gel direkte på det åbne herpessår, 3-4 gange dagligt, indtil såret er helet.

Luk altid tuben efter brug.

Herpecilin bør opbevares ved stuetemperatur (15-30°C) i lukket emballage. Holdbarhed er angivet på pakningen. Herpecilin skal bruges inden for 1 måned fra åbning af emballagen.

  • Vask hænder inden og efter brug.
  • Produktet er kun til lokal og udvortes brug på læberne samt i munden. Undgå, at tubens spids kommer i berøring med såret under påføringen.
  • Du må ikke anvende Herpecilin, hvis du er overfølsom eller allergisk over for et eller flere af indholdsstofferne, hvis du tager andre midler mod åbent forkølelsessår, eller hvis symptomerne varer ved. Søg læge, hvis der ikke ses en forbedring inden for syv dage efter, at du er begyndt behandlingen med Herpecilin.
  • Anvend ikke produktet efter udløbsdatoen, hvis tuben er beskadiget, eller mere end 30 dage efter, at tuben blev åbnet første gang.
  • Herpecilin kan anvendes af voksne og børn ned til 3 år samt af gravide og ammende.

Der forudses ingen uønskede bivirkninger eller kontraindikationer ved brug af dette medicinske udstyr.

Inkluderer: 6 ml transparent viskøs gel

Ingredientser (INCI): Glycerin, Mel, Aqua, Vitis Vinifera Seed Extract, Camellia Sinensis Extract, Sambucus Nigra Extract, Xanthan Gum.

Varenr.: 212608

Registrering: Medicinsk udstyr, klasse IIa

Herpecilin Gel er klassificeret som medicinsk udstyr og er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde Herpecilin Gel på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.