Nodot Psoriasis Svamp

Nodot Psoriasis Svamp

Nodot Psoriasis Svamp er en nem og effektiv løsning til at forebygge og fjerne skællet hud.

Svampen består af naturlige fibre og eksfolierende vulkansk pimpsten, og du kan med fordel bruge svampen i kombination med topisk behandling for bedre effekt.

Køb Nu
Psoriasis er en hudtilstand, der får hudceller til at dele sig op til 10 gange hurtigere end normalt. Dette betyder, at huden opbygges i ujævne pletter, dækket med hvide skæl.

Psoriasis kan forekomme hvor som helst på kroppen, men udbruddene forekommer oftest i hovedbunden, på albuerne og på knæene.

For de fleste mennesker påvirker det kun et par hudområder. I alvorlige tilfælde kan psoriasis dække store dele af kroppen. Udbruddene kan heles gennem årene og derefter vende tilbage.

Nodot Psoriasis Svamp kan bruges til moderat til mild plaque psoriasis (Psoriasis Vulgaris). Svampen består af naturlige konjacfibre og eksfolierende vulkansk pimpsten, der forsigtigt fjerner og forhindrer skællet hud og reducerer kløe uden at forårsage blødning eller spredning til områder med skællet hud (Negativ Købner Effekt).

Nodot Psoriasis Svamp er Cruelty Free, og fri for Parfume, Farvestoffer & Parabener.

Skyl og blødgør Nodot Psoriasis Svamp i varmt vand inden brug. Det er vigtigt, at svampen er helt blød. Massér områderne med skællet hud i bløde, cirkulære bevægelser med svampens buede side. Tryk ikke svampen hårdt mod den skællede hud og masser forsigtigt. Gentag behandlingen dagligt, indtil den skællede hud er væk.

Skyl grundigt efter brug. Hæng derefter svampen til tørre i et køligt, tørt og godt ventileret sted uden for børns rækkevidde og væk fra direkte sollys. Du må ikke vride, klemme eller trykke svampen for hårdt for at undgå skader på fibrene. Skold svampen i kogende vand en gang om ugen.

Nodot Psoriasis Svamp kan bruges i kombination med en topisk eller systemisk behandling. Til topisk behandling anvendes svampen, før behandlingen (f.eks. creme) påføres.

  • Brug ikke, hvis du er allergisk over for noget af indholdsstofferne.
  • Kun til udvortes brug.
  • Afbryd brugen, hvis der opstår irritationer.
  • Opbevares utilgængeligt for børn.
  • Udskift efter 1 måneds brug.
Der er ingen kendte bivirkninger ved Nodot Psoriasis Svamp.
Inkluderer: 1 svamp

Ingredienser (INCI): Amorphophallus Konjac rodekstrakt, Amorphus aluminiumsilikat.

Varenr.: 223742

Registrering: Medicinsk udstyr, klasse I

Nodot Psoriasis Svamp er klassificeret som medicinsk udstyr og er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde Nodot Psoriasis Svamp på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.