Nilocin Vorte Pen

Nilocin Vorte Pen

Nilocin Vorte Pen er en komplet vortebehandling, som er både smertefri og effektiv. Pennen er nem, hurtig og klar til brug, og Nilocin absorberes straks ned i vorten på blot få sekunder.

Pennen indeholder en keratolytisk forbindelse, som lokalt nedbryder og udtørrer væv, og dermed elimineres vorten.

Vorten skal ikke files inden behandling, den innovative pen-applikator giver en præcis dosering, og synlige effekter kan ses allerede efter 1 uge.

Køb Nu
Vorter er lokale vækster i huden forårsaget af den humane papillomavirus (HPV).

Der eksister forskellige typer af vorter. Vorterne optræder alene eller i klynger på hænder, fødder, krop, arme og ben.

Vorter er en smitsom sygdom og spredes ved at hud kommer i kontakt med virus. Vorter er almindelige over hele verden og påvirker ca. 10% af befolkningen.

Hos børn i skolealderen er prævalensen så høj som 10% til 20%, men vorter kan forekomme i alle aldre.

Nilocin Vorte Pen er en effektiv behandling med præcisions-applikator til vorter på hænder, fødder, krop, arme og ben. Nilocin er hurtig og smertefri at bruge, det er ikke nødvendigt at file vorten inden behandling.

Pennen indeholder en keratolytisk forbindelse (Myresyre) som lokalt nedbryder og udtørrer væv og dermed elimineres vorten.

Nilocin applikator-pen sikrer nem og præcis applikation, og en carrier sikrer, at formuleringen behandlingen trænger ind og ned i vorten på blot få sekunder.

Nilocin Vorte Pen er tilstrækkelig til ca. 220 applikationer, og synlig effekt kan ses allerede efter 1 uge.

Det anbefales at blødgøre vorten i lunket vand i minimum 5 minutter inden behandlingen. Såfremt vorten er dækket af hård hud, kan vorten forsigtigt skrabes på overfladen. Den hårde hud fjernes forsigtigt. Fil ikke på vorten. Børn bør behandles af en voksen.

 1. Fjern hætten fra Nilocin Vorte Pen.
 2. Vorten masseres forsigtigt med tippen af pennen i 20 sekunder. Behandlingen trænger straks ned i vorten. Hele overfalden af vorten skal behandles. Undgå kontakt med den sunde omgivende hud. Hætten påsættes omhyggeligt efter brug.
 3. Behandl 3 gange ugentligt i op til 6 uger. Der behandles hver anden dag. Hold herefter 2 dages pause – hvorefter denne behandlingscyklus kan genoptages indtil vorten er væk.

Det anbefalede antal applikationer må ikke overskrides.

Nilocin Vorte Pen leverer en lille mængde farveløs ætsende væske. Er du i tvivl om pennen er tør, presses tippen let mod absorberende papir, og der fremkommer et vådt mærke.

Opstår der ubehag eller smerte stoppes appliceringen. Opstår der en sviden eller brændende fornemmelse eller er behandlingen ved et uheld appliceret på den sunde omgivende hud, skylles med koldt vand.

Opbevares i den originale emballage, ved 2-25°C, udenfor direkte sollys. og udenfor børns synsfelt og rækkevidde. Må ikke benyttes efter udløbsdatoen eller 6 måneder efter første brug. Hætten påsættes omhyggeligt efter brug. Afskaffes i affaldsbøtte til farligt affald.

Kun til udvortes brug. Skal opbevares ude af syne og utilgængeligt for børn. Produktet indeholder et ætsende middel. med en stærk lugt. Inhaler ikke.

 • Benyt ikke Nilocin til behandling af kønsvorter samt i ansigtsregionen.
 • Undlad at bruge Nilocin, hvis du er overfølsom overfor indholdsstofferne, samt hvis du er overfølsom overfor bistik og myrebid.
 • Undgå kontakt med sund hud rundt om vorten.
 • Udsæt ikke det behandlede område for sollys, så længe behandlingen pågår.
 • Anvend ikke på ømme eller blødende vorter, blærer samt irriteret, betændt eller beskadiget hud. Hold pause med behandlingen indtil huden er restitueret.
 • Anvend ikke på vorter med hår, modermærker. pigmenteret hud, eller i tilfælde af at du er i tvivl om hudens tilstand er en vorte.
 • Ekstra forsigtighed bør udvises, når behandlingen påføres tynd og følsom hud, og når børn og diabetikere behandles.
 • Det er bedre at påføre for lidt væske end for meget, for at undgå sår, blister, inflammationer, vævsdød, ar og kemiske forbrændinger.
 • Overskrid ikke antallet af anbefalede applikationer.
 • Konsulter læge, såfremt det behandlede område bliver rødt og smertefuldt eller betændt.
 • Enkelt patient – flergangsbrug.
 • Benyt ikke Nilocin i kombination med andre vorte behandlings produkter.
 • Benyt ikke til børn under 4 år, med mindre ordineret af læge.

HVIS PRODUKTET VED ET UHELD KOMMER I ØJNENE, SKYL STRAKS ØJNENE MED RIGELIGE MÆNGDER LUNKENT VAND OG GENTAG I 15 MINUTTER. KONTAKT LÆGE ELLER SKADESTUE.

Det er vigtiv at produktet anvendes som foreskrevet. Antallet af applikationer må ikke overskrides, idet dette kan medføre hudskader (se også indlægssedlen).

En mild snurren eller brændende fornemmelse kan i visse tilfælde fornemmes i 10-15 minutter efter applicering. Ved overeksponering kan midlertidige bivirkninger opstå. f.eks. en stikkende fornemmelse, rødme, smerte eller blødning. Stop med brug indtil huden er fuldt restitueret.

Der er ingen kendte bivirkninger for gravide og ammende.

Alvorlige hændelser bør indberettes til Unigroup ApS eller relevant myndighed.

Inkluderer: 3 ml. Pen, samt indlægsseddel.

Ingredienser (INCI): Formic acid, (85%) Dimethyl isosorbide, Aqua, Caprylic acid, Origanum vulgare leaf extract.

Varenr.: 101034

Registrering: Medicinsk udstyr, klasse IIa

Nilocin Vorte Pen er klassificeret som medicinsk udstyr og er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde Nilocin Vorte Pen på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.