Nilocin Neglesvamp Serum Pen

Nilocin Neglesvamp Serum Pen

Nilocin Serum Pen sætter en stopper for de forhold, hvor neglesvamp vokser, så dine negle heler.

Nilocin trænger ind i neglene for at behandle dybtliggende misfarvning, og hjælper med at producere keratin, en vital byggesten til smukke, sunde negle.

Nilocin Serum Pen mod Neglesvamp er sikker og nem at bruge. Behandl to gange dagligt, og se resultater efter kun få uger.

Køb Nu
Neglesvamp, også kaldet onychomycosis, er en almindelig sygdom, der starter som en hvid eller gul plet under finger- eller tånegle.

Efterhånden som svampeinfektionen bliver dybere, kan neglesvamp bevirke, at hele neglepladen misfarves, bliver tykkere og smuldrer i kanten.

Desuden kan svampen sprede sig til neglelejet og neglens rod. Svampen spreder sig ofte fra en negl til andre negle. Inficerede negle kan løsrive sig fra neglelejet, hvilket kan forårsage smerte og resultere i en ubehagelig lugt.

Neglesvamp er mere almindelig i tånegle end fingernegle.

Når Nilocin Serum påføres neglens overflade, absorberes serum straks i neglen og virker ved at fjerne betingelserne for svampens overlevelse.

Molekylestrukturen i Nilocin Serum Pen sikrer en umiddelbar penetrering i neglen samt absorbering ned i negleudhulninger og mellemrum, hvilket hindrer neglesvampen i fysisk at vokse.

Derudover dannes en barriere mellem svampen og keratin, og spredningen af svampen stoppes, fordi svampeinfektionen undertrykkes. Reproduktionen af keratin stimuleres.

Den indledende virkning af behandlingen kan ses i løbet af nogle uger, og behandlingen fortsættes under hele neglens gendannelsesperiode (6-8 måneder for fingernegle og 8-12 måneder for tånegle). Nilocin Serum Pen indeholder 3 ml, som er tilstrækkeligt til min. 250 påføringer.

Nilocin Serum Pen mod Neglesvamp kan anvendes til behandling af børn ned til 8 års-alderen. Nilocin er også sikker at bruge under graviditet og amning.

 1. Fjern hætten fra Nilocin-pennen.
 2. Påfør forsigtigt serum på de inficerede negle med spidsen af pennen. Sørg for at dække hele overfladen af neglen. og undgå kontakt med den omgivende sunde hud.
 3. Lad opløsningen trænge ind i neglen (1 minut).
 4. Gentag denne procedure to gange dagligt, evt. morgen og aften.
 5. Efter 3-4 uger kan påføringen af serum reduceres til en gang dagligt, indtil en ny sund negl er gendannet.
 6. Til forebyggende brug påføres væsken en gang ugentligt

Neglelak skal altid fjernes inden påføring. Man kan påføre neglelak igen efter behandlingen.

Kun til udvortes brug. Skal opbevares utilgængeligt for børn. Produktet skal håndteres som beskrevet i brugsanvisningen. Diabetespatienter anbefales at rådføre sig med sin læge inden brug.

 • Undlad at bruge Nilocin, hvis du er overfølsom over for indholdsstofferne.
 • Når serum påføres neglen, bør kontakt med den sunde hud omkring negleområdet, så vidt muligt undgås.
 • Nilocin Serum Pen er specielt designet til direkte applicering på neglene. Undlad at anvende serum på andre dele af kroppen, herunder øjnene eller slimhinder.
 • Undlad at overskride antallet af anbefalede daglige påføringer.
 • Hvis der opstår allergisk reaktion eller irritation, bør man ophøre med at bruge produktet.

Skyl med rigeligt vand, hvis serumet kommer i kontakt med øjnene.

Det er vigtigt, at produktet anvendes som foreskrevet. Der er ingen kendte bivirkninger.

Inkluderer: 3 ml Serum Pen, samt indlægsseddel

Ingredientser (INCI): Ethyl lactate, Lactic acid, Glycerin, Caprylic acid, 3-0-Ethyl ascorbic acid, Aqua, Origanum vulgar leaf extract.

Varenr.: 101030

Registrering: Medicinsk udstyr, klasse IIa

Nilocin Serum Pen er klassificeret som medicinsk udstyr og er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde Nilocin Serum Pen på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.