Nilocin 3-i-1 Ligtorne Behandling

Nilocin 3-i-1 Ligtorne Behandling

 • Øjeblikkelig smertelindring.
 • Ingen skrabning eller filning er nødvendig før behandling, så du undgår smerte og forsinkelse.
 • Præcis og nem påføring med den premium patenterede Nilocin Pen.
 • Hurtig og dybtgående absorption af behandlingsvæsken i hele ligtornen.
 • Forhindrer yderligere udvikling af ligtorn.
Køb Nu

Ligtorne er mindre områder med fortykket hud, der oftest dannes som reaktion på tryk eller gnidning ved knogleområder. Huden fortykkes i et forsøg på at beskytte de underliggende strukturer.

Ligtorne kan forekomme overalt på foden samt på hænder og de kan være både hårde eller bløde. En ligtorn kan endvidere forekomme mellem tæerne hvor 2 led gnides mod hinanden.

Midten af ligtornen er ofte lidt mørkere og har form som en torn. Når dette område udsættes for pres, kan ligtornen være meget smertefuld.

Seed corns er forskellige fra de traditionelle ligtorne, de findes oftest i små klynger på fodsålen, men kan også optræde enkeltvis. Denne type ligtorne er oftest ikke associeret med smerte, men kan føles som små glassplinter. Disse er ikke nødvendigvis relateret til tryk eller gnidning, men skyldes oftest mangel på hydrering.

Den patenterede Nilocin 3-i-1 Ligtorne Behandling er udviklet til behandling af ligtorne på hænder og fødder.

Behandlingen trænger umiddelbart ind og ned i ligtornen, hvor den keratiniserede hud nedbrydes indefra, blandt andet ved hjælp at et lavt pH-niveau inde i ligtornen understøttes af en hydrolyse-effekt (af Ethyl lactate der fungerer som carrier til at penetrere ligtornen).

Ethyl lactate hydrolyserer til mælkesyre og medvirker til at nedbryde ligtornen indefra. Dermed vedligeholdes et lavt pH-niveau inde i ligtornen og således en keratolytisk effekt inde i ligtornen.

Det medfølgende hydrocolloid plaster placeres over ligtornen og understøtter behandlingen, giver øjeblikkelig tryk- og smertelindring, samt virker tryk afvisende.

Nilocin 3-i-1 Ligtorne Behandling er tilstrækkelig til minimum 220 applikationer.

 1. Vask området og tør grundigt.
 2. Fjern hætten fra Nilocin-pennen.
 3. Ligtornen masseres forsigtigt med spidsen af applikator pennen. Hele overfladen af ligtornen skal behandles. Undgå kontakt med den sunde omgivende hud.
 4. Påsæt et hydrokolloid plaster over det behandlede område. Vær omhyggelig med at sikre, at plasteret klæber til huden.
 5. Gentag behandlingen, hver anden dag i 14 dage.

Opstår der ubehag ved behandlingen, kan hudoverfladen neutraliseres med vand.

Kun til udvortes brug. Skal opbevares ude af syne og utilgængeligt for børn. Produktet indeholder et ætsende middel. Diabetikere bør konsultere læge inden brug.

 • Undlad at bruge Nilocin, hvis du er overfølsom overfor indholdsstofferne, samt hvis du er overfølsom overfor bistik eller myrebid.
 • Undgå kontakt med sund hud rundt om ligtornen.
 • Anvend ikke Nilocin 3-i-1 Ligtorne Behandlingen på øm, blødende, irriteret, betændt eller beskadiget hud.
 • Ekstra forsigtighed bør udvises, når behandlingen påføres ved tynd og følsom hud og når børn behandles. Det er bedre at påføre for lidt væske end for meget, hvis i tvivl.
 • Overskrid ikke antallet af anbefalede applikationer.
 • Konsulter læge såfremt det behandlede område bliver rødt, smertefuldt eller betændt.
Det er vigtigt at produktet anvendes som foreskrevet. Antallet af applikationer må ikke overskrides, idet dette kan medføre hudskader.

Produktet har ingen kendte bivirkninger for gravide og ammende. Alvorlige hændelser bør indberettes til Unigroup ApS eller relevant myndighed.

Inkluderer: 3 ml. applikator-pen, Hydrokolloid plastre (7), samt indlægsseddel.

Ingredientser (INCI): Formic acid (60%), Ethyl lactate. Plastre: Hydrocolloid.

Varenr.: 101021

Registrering: Medicinsk udstyr, klasse IIa

Nilocin 3-i-1 Ligtorne Pen er klassificeret som medicinsk udstyr og er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde Nilocin 3-i-1 Ligtorne Behandling på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.