Medcoat Pilleovertræk

MedCoat Pilleovertræk

Har du eller dit barn svært ved at sluge tabletter?

MedCoat Pilleovertræk er en enkel og effektiv løsning til dig, som har svært ved at sluge tabletter eller som skal indtage grimt-smagende tabletter.

MedCoat anvendes til tabletter og kapsler i forskellig form og størrelse, herunder også delte tabletter.

Køb Nu
Både børn og voksne kan have problemer med at sluge piller, enten fordi de synes, at det, at skulle sluge en pille, er en ubehagelig handling i sig selv, eller fordi pillen er ru, stor eller grimt smagende.

MedCoat gør tabletter:

• Velsmagende: Drageringen maskerer tablettens oprindelige smag og erstatter den med en behagelig citrussmag.

• Nemme at sluge: Drageringen stimulerer spytsekretion og gør overfladen glat, hvilket medfører, at tabletterne er nemmere at sluge.

MedCoat sælges separat uden tilknytning til noget lægemiddel og kan anvendes til at overtrække tabletter, piller og kapsler af forskellig type og størrelse. MedCoat kan også anvendes til at dragere delte tabletter, hvor drageringen effektivt skjuler de skarpe kanter og den smag, der kan opstå ved brudfladen.

Hver applikator (20 stk. pr. pakning) kan anvendes til at dragere to-tre små tabletter eller en stor tablet.

Inden en tablet skal coates, fjernes folien fra en applikator.

Derefter påføres drageringen ved, at tabletten trykkes gennem applikatoren og ud gennem et hul i en elastisk membran i bunden af applikatoren, som udvider sig og danner en tynd dragering over hele tablettens overflade.

Vent herefter fem sekunder, inden tabletten drejes og fjernes med et ryk. Tabletten sluges med den anbefalede mængde vand.

MedCoat bør opbevares ved stuetemperatur (15-30°C) i lukket emballage. Beskyt mod sollys. Opbevares utilgængeligt for børn.

Holdbarhed er angivet på pakningen. Medcoat skal bruges inden for 2 måneder fra åbning af emballagen.

  • MedCoat må ikke anvendes til børn under 4 år, da de normalt ikke kan sluge hele tabletter.
  • Brug ikke MedCoat, hvis du er allergisk over for nogle af ingredienserne i produktet.
  • Brug ikke MedCoat med tyggetabletter eller tabletter, der skal smelte i munden. Kontakt din læge eller dit apotek, hvis du er i tvivl.

Produktet indeholder sødestoffet maltitolsirup, som ved overdreven indtagelse kan have en afførende virkning.

Inkluderer: 20 applikatorer (kan bruges til at belægge 1-2 tabletter i normal størrelse) i pose med genlukningsmekanisme.

Ingredientser (INCI): Maltitolsirup, Vegetabilsk fedt, Citronsyre, Emulgeringsmiddel (saccharoseestre af fedtsyre), Gelatine (animalsk), Naturligt farvestof (kurkumin), Naturlige aromastoffer.

Varenr.: 217144

MedCoat Pilleovertræk er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde MedCoat Pilleovertræk på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.