Clinic Lusekam

Clinic Lusekam er en effektiv løsning til både at fjerne lus og luseæg, samt forebygge luseudbrud, helt uden brug af kemiske stoffer.

Lusekammens tænder er produceret af kirurgisk rustfrit stål, som glider nemmere gennem håret, og ståltænderne bøjer ikke, når håret redes igennem.

Clinic Lusekam er robust og holder derfor i mange år, hvilket gør den økonomisk i brug, og lusekammen handy at have ved hånden, hvis der pludselig bliver opdaget lus hos børnene.

Køb Nu
Hovedlus er små insekter, der lever af blod fra den menneskelige hovedbund. En angreb af lus påvirker ofte børn og skyldes normalt direkte overførsel af lus fra en persons hår til en anden.

Et luseudbrud er ikke et tegn på dårlig personlig hygiejne eller et urent levemiljø. Hovedlus bærer ikke bakterielle eller virale infektionssygdomme.

Det mest almindelige symptom på lus er kløe i hovedbunden, nakken og ørerne. Dette er en allergisk reaktion på lusebid. Når en person har lus for første gang, kan kløe muligvis ikke forekomme i fire til seks uger efter angreb.

Lus kan være synlig, men er vanskelig at få øje på, fordi de er små, undgår lys og bevæger sig hurtigt.
Lus lægger æg ved hårrødderne, og æggene kan være svære at se, fordi de er meget små. De er nemmest at få øje på omkring ørerne og nakken.

Allerede klækkede æg kan være nemmere at få øje på, fordi de er lysere i farve og længere væk fra hovedbunden. Imidlertid indikerer tilstedeværelsen af ​​luseæg ikke nødvendigvis et aktivt luseudbrud.

Voldsom kløen kan føre til små, røde sår og ridser i hovedbunden, der undertiden kan blive inficeret med bakterier.

Clinic Lusekam kan benyttes til at fjerne både lus og æg. Lusekammen er væsentligt lettere at trække igennem håret end andre tættekamme og tænderne er produceret af kirurgisk rustfrit stål. Den specielle slibning sikrer, at kammen glider let igennem håret, samtidig med at både lus og luseæg fjernes. Det gør Clinic Lusekam helt unik.

Afstanden mellem tænderne på Clinic Lusekammen er specielt tilpasset til bekæmpelse af lus, og ståltænderne bøjer ikke, når håret redes igennem. Samtidig er Clinic Lusekammen handy at have ved hånden, hvis der pludselig bliver opdaget lus hos børnene. Man skal ikke først til at indkøbe lusemidler, men kan med det samme benytte Clinic Lusekam til at fjerne dem med.

Clinic Lusekam er robust og holder derfor i mange år, hvilket gør den økonomisk i brug. Bruger man den samme kam til flere personer, kan man fjerne smittefaren og desinficere kammen i min. 60-70°C varmt vand i 30 sekunder.

Clinic Lusekammen fjerner lus og luseæg uden brug af kemiske stoffer og pesticider. Lusekammen kan benyttes i tilfælde af konstant lusesmitte, som forebyggelse og til at screene for lus og luseæg.

Det kan anbefales at gøre håret vådt og komme balsam i. Det pacificerer lusene og lettet gennemredningen. (Balsam bør ikke benyttes i forbindelse med luseshampoo).

Håret kan evt. inddeles i sektioner med en elastik eller klemme. Før kammen igennem håret fra hovedbund til hårdspids. Er håret filtret, kan det anbefales, at rede det igennem med en normal kam først. Check kammen for lus og æg efter hver strøg. Vær specielt grundig, når håret bag ørerne og i nakken checkes.

Kæm hver sektion med Clinic Lusekam og skyl kammen i vand, eller tør den af i papir, når du er færdig.

Skulle du finde æg klæbet fast til håret, så fjern det straks ved at klippe det enkelte hår af med en saks, idet du så er sikker på, at det er fjernet. Det er vigtigt at kæmme under gode forhold, dvs. i godt lys, for eksempel i dagslys.

Det kan også anbefales at lægge et håndklæde rundt om halsen, når der kæmmes. Ved konstateret lusesmitte er det vigtigt at gentage behandlingen de følgende dage.

Ved forebyggelse bør håret kæmmes minimum én gang om ugen. Derved fjernes evt. æg, inden de klækkes.

Clinic Lusekammen kan koges. Bruger du samme kam til flere personer, kan du komme den i min. 60-70°C varmt vand i 30 sekunder ind imellem.

Der er ingen uønskede bivirkninger eller kontraindikationer ved brug af dette medicinske udstyr.

Inkluderer: Lusekam i kirurgisk rustfrit stål og med håndtag af højmolekylært plastmateriale, samt lille børste til rengøring.

Ingredientser(INCI): Kirurgisk rustfrit stål, Polykarbonat.

Varenr.: 208345

Registrering: Medicinsk udstyr, klasse I

Clinic Lusekam er klassificeret som medicinsk udstyr og er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde Clinic Lusekam på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.