Herpecilin Plastre

Herpecilin Plastre

Herpecilin Plastre til behandling af forkølelsessår absorberer sekretion, væsker og puss.

Plastrene er diskrete og transparente, de beskytter såret mod infektion, lindrer smerter og accelererer helingsprocessen.

Køb Nu
Det skønnes at næsten 70% af befolkningen har latent herpesvirus. Virusset er til daglig inaktivt i nervecellerne og aktiveres periodisk under visse stresstilstande, hvor det aktiverede virus migrerer ud mod huden eller mundslimhinden.

Virus kan normalt ikke trænge direkte ind i cellerne, men herpes er en af de få virustyper, som har en glykopreteinreceptor på overfladen, som kan fæstne sig på cellemembranen.

Virusset multiplicerer sig herefter i cellekernen og et stort antal viruspartikler frigives.

Forkølelsessår optræder på læber og i munden, og er forårsaget af virus (Herpes Simplex Virus). Tilstanden starter oftest med en prikkende og kløende fornemmelse.

Efter et par dage dannes der blærer, som brister, og såret der dannes, giver smerte og ubehag. Forkølelsessår kan udløses af forskellige faktorer, så som stress, soleksponering, lavt immunforsvar og menstruation.

Pakningen indeholder 18 ultratynde Herpecilin Plastre, som behandler forkølelsessåret imens du sover.

Plastrene absorberer sekretion, væske, samt puds fra forkølelsessåret, lindrer smerten og reducerer den prikkende, kløende og brændende fornemmelse. Der opnås en hurtig heling, og rødme, hævelse, sårskorpe- og blære-dannelse reduceres.

Herpecilin Plastrene beskytter endvidere såret og nedsætter risikoen for smitte.

Herpecilin Plasteret kan benyttes på alle stadier af udbruddet, og det er en fordel at påsætte Plasteret så tidligt som muligt i forløbet.

Vask hænder før og efter påsætning af Herpecilin Plasteret. Umiddelbart inden brug, trykkes plasteret ud af folie pakningen, beskyttelsespapiret fjernes og plasteret påsættes såret.

Undgå at berøre den klæbende side af Plasteret. Plasteret påsættes om aftenen og efter 6-8 timer ændrer plasteret farve fra klar til en hvid tone.

Det hvidtonede plaster vil begynde at løsne sig og fjernes om morgenen. Et nyt plaster påsættes om aftenen, og behandlingen fortsættes indtil såret er helet.

Det anbefales at behandle med Herpecilin Gel i løbet af dagen.

Opbevares ved 2-30°C i original pakningen, utilgængeligt for børn og uden for direkte sollys. Herpecilin produktet kan bortskaffes med husholdningsaffald.

  • Kun til udvortes brug.
  • Brug ikke Herpecilin Plastrene, såfremt du er overfølsom overfor hydrocolloid.
  • Klip ikke i plasteret og genbrug ikke. Produktet skal håndteres forsigtigt og i henhold til instruktionerne.
  • Hvis du er i tvivl om tilstanden skyldes forkølelsessår, bør du kontakte din læge inden behandling igangsættes.
  • Kan benyttes af gravide og ammende efter konsultation med egen læge.
Der er ingen kendte bivirkninger ved Herpecilin Plastre.
Inkluderer: 18 Plastre i foliepakning.

Ingredientser (INCI): Hydrocolloid.

Varenr.: 101050

Registrering: Medicinsk udstyr, klasse I

Herpecilin Plastre er klassificeret som medicinsk udstyr og er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde Herpecilin Plastre på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.