Kolicin Bifibaby Plus

Kolicin Bifibaby Plus

Kolicin Bifibaby er primært baseret på den mekaniske spærreeffekt, der sikres af sodiumalginatet, og som optimeres af mikroorganismerne Bifidobacterium og Bifidobacterium, og som bidrager til at afbøde forekomst, frekvens og intensitet af refluks i forhold til tarmluft og kolik hos nyfødte.

Kolicin Bifibaby Plus støtter også en hurtig balancering af tarmens mikrobiota.
 

Køb Nu
Spædbarnskolik defineres som grædepisoder i mere end tre timer om dagen i mere end tre dage om ugen i tre uger hos et ellers sundt barn. Ofte opstår gråd om aftenen.

Symptomerne på spædbarnskolik er hyppige og langvarige skrigeture, samt udspilet mave, meget tarmluft, bøvsen og gylpen, og forstyrret søvn. Spædbarnskolik kan være ekstremt drænene for både barnet og familien.

Kolicin Bifibaby er medicinsk udstyr, der specifikt er udviklet til at forhindre og lindre de symptomer, der knytter sig til tarmluft og kolik hos spædbørn.

Produktet indeholder geleringsmidlet sodiumalginat, der hurtigt skaber en langtidsholdbar mekanisk barriere mod gastrisk refluks og reducerer de relaterede symptomer, som fx tilbageløb af mavesyre, halsbrand, hoste og nasopharyngitis (betændelse i svælg og næse).

Den viskøse hydrofile gel, der dannes af sodiumalginat i Kolicin Bifibaby (50 mg pr. 30 doser), fordeles jævnt over overfladen på slimhinderne i tarmen, hvilket temporært fysisk og mekanisk forhindrer at mikrober, der typisk er relateret til tarmluft og kolik hos spædbørn, sætter sig fast, herunder tarmluftproducerende koliformbakterier.

Sodiumalginat har også en beskyttende effekt på slimhinden og gendanner de fysiologiske funktioner af tarmvæggene, der ofte beskadiges i tilfælde af tarmluft og kolik.

Alginatet har også en vigtig mekanisk virkning på maven, da stoffet fordeles over overfladen af maveindholdet og forhindrer forekomsten af gastroøsofageal refluks, som ofte forekommer hos nyfødte, der lider af tarmluft og kolik, og som er en stor belastning i forhold til livskvaliteten hos babyer og forældre.

Ryst flasken inden brug. 5 dråber om dagen, indgives om morgenen i 30 påfølgende dage, ved hjælp af pipetten.

Gentag behandlingen om nødvendigt. Kolicin Bifibaby kan også doseres i flydende måltider, kolde eller varme, dog må temperaturen ikke overstige 37°C.

Produktet er egnet til kontinuerlig og langvarig anvendelse.
 

  • Før dette produkt indtages, anbefales det at søge rådgivning hos læge eller på apoteket.
  • Brug ikke produktet efter udløbsdatoen.
  • Brug ikke produktet, hvis emballagen er brudt eller beskadiget.
  • Søg straks rådgivning hos lægen eller apotekeren, hvis der opstår uventede bivirkninger.
  • Produktet bør opbevares uden for børns rækkevidde, tørt og koldt og ikke i nærheden af varmekilder
  • Beskyt produktet mod direkte sollys.
  • Udløbsdatoen forudsætter, at produktet er opbevaret korrekt.
Der forudses ingen uønskede bivirkninger eller kontraindikationer ved brug af dette medicinske udstyr.
Inkluderer: Flaske med 9 ml olie og en dråbetæller, samt indlægsseddel.

Kolicin Bifibaby pakningen indeholder en forfyldt flaske med olie samt de to bifidobakterier.
– Bifidobacterium breve BR03 (DSM 16604): 129,2 mg, svarende til ikke under 200 millioner levedygtige enheder/dosis;
– Bifidobacterium breve B632 (DSM 24706): 129,2 mg, svarende til ikke under 200 millioner levedygtige enheder/dosis;
– Sodiumalginat: 50 mg;
– Vegetabilsk olie.

Varenr.: 215569

Registrering: Medicinsk udstyr, klasse IIa

Kolicin Bifibaby Plus er klassificeret som medicinsk udstyr og er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde Kolicin Bifibaby Plus på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.