Kolicin Bifibaby Plus

Kolicin Bifibaby Plus

Kosttilskud med probiotiske mikroorganismer til spædbørn.

Kolicin Bifibaby Plus indeholder Bifidobacterium breve BR03 og Bifidobacterium breve B632 i mikroindkapslet og gastrobeskyttet form, der er særligt beregnet til at genoprette balancen i tarmens mikrobiota.

Køb Nu

Under graviditeten udvikler det menneskelige foster sig i et fuldstændigt sterilt miljø. Derfor er en af de vigtigste begivenheder ved fødslen den nyfødtes overgang fra livmoderens mikrobefri miljø til et nyt miljø, som er tæt befolket af mikrober.

Fødselsmåden, amning og de første hygiejneprocedurer udgør de første mikroorganismers vektor for spædbarnet, som herigennem udsættes for en stor mængde bakterier. Denne første konfrontation lægger grundstenen til den egentlige “modning” af barnets immunsystem og dermed grundlaget for en god sundhedstilstand.

I de første 48 timer er der ikke forskel på tarmens mikrobielle profil hos vaginalt fødte børn, der ammes, og børn, der får modermælkserstatning. Inden for den første levemåned opnår ammede børn imidlertid en mikroflora med en overvægt af bifidobakterier (takket være brystmælkens bifidogene indhold), mens børn, der får modermælkserstatning, udvikler en mere heterogen mikrobiel profil, der også består af coliforme bakterier, bakteroider, clostridier og streptokokker. Denne heterogenitet kan medføre en række dysfunktioner, der kan påvirke den nyfødtes helbred og ændre tarmfunktionen. Konkret synes tilstedeværelsen af gasproducerende coliforme bakterier at ligge til grund for kolik, der påvirker så mange spædbørn i deres første levemåneder. Denne lidelse giver ofte anledning til ængstelse og frustration hos den unge familie.

Bifibaby® indeholder en passende mængde af de probiotiske mikroorganismer Bifidobacterium breve BRO3 (DSM 16604) og Bifidobacterium breve B632 (DSM 24706) og kan derfor effektivt kolonisere tarmen med bifidobakterier, hvilket understøtter balancen i tarmens mikroflora.

De probiotiske mikroorganismer i Bifibaby® er patenterede, genetisk typebestemte og sikre for mennesker. Den patenterede mikroindkapslingsteknologi sikrer desuden, at en tilstrækkelig mængde levende og levedygtige mikroorganismer kan nå frem til tarmen og kolonisere den, da indkapslingen garanterer en høj probiotisk overlevelse under transporten i mave og tolvfingertarm.

Dermed koloniseres tarmen hurtigere, og man behøver kun 1/5 af de mikroindkapslede gastrobeskyttede celler til at sikre den samme gavnlige effekt, som hvis de samme mikroorganismer indtages uden mikroindkapsling.

Den særlige mikroindkapsling af probiotiske stammer garanterer, at 100% af cellerne i Bifibaby-flasken overlever og er levedygtige, når de kommer frem til tarmen.

Bifibaby® er certificeret allergenfri i henhold til et patent tilhørende Probiotical S.p.A., dvs. fri for ALLE allergener ifølge den gældende EU-forordning (forordning nr. 1169/2011). Der er særligt garanti for fravær af nedenstående produkter og deres derivater: glutenholdige kornprodukter, krebsdyr, æg, fisk, jordnødder, soja, mælk, nødder, selleri, sennep, sesamfrø, lupiner, muslinger og svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/I, udtrykt som S02. Takket være den ovenfor beskrevne innovative fremstillingsproces kan Bifibaby® betragtes som fuldstændig sikker, også når produktet gives til personer, hvis allergologiske profil endnu ikke er veldefineret.

Ryst flasken godt før brug. 5 dråber om dagen ved brug af dispenseren. Dråberne kan tages direkte eller blandes i andre væsker med en temperatur på under 37°C.

Det er naturligt for produktet, at der er uopløste partikler tilbage efter omrystning.

Produktet er egnet til kontinuerlig og langvarig anvendelse.
En dosis (5 dråber) Kolicin Bifibaby Plus, inden for produktets holdbarhedstid, sikrer indtagelse af mindst 400 millioner levende probiotika.

Brugen af probiotiske mikroorganismer i mikroindkapslet form betyder, at det er afgørende at anvende en specifik patenteret analysemetode for titration af levedygtige celler, som er tilgængelig fra Probiotical S.p.A.

Kolicin Bifibaby Plus må ikke bruges som erstatning for en varieret, balanceret kost og en sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn under 3 år.
Der forudses ingen uønskede bivirkninger eller kontraindikationer ved brug af dette kosttilskud.

Inkluderer: Flaske med 10 ml olie og en dråbetæller, samt indlægsseddel.

En flaske Kolicin Bifibaby Plus indeholder:

FUNKTIONELLE BESTANDDELE Værdier pr. dosis Værdier pr. glas (10ml)
Bifidobacterium breve BR03 > 0,2 milliarder celler* > 8 milliarder celler*
Bifidobacterium breve B632 > 0,2 milliarder celler* > 8 milliarder celler*

– Vegetabilsk olie (corn oil).

Varenr.: 215569

Registrering: Kosttilskud

Kolicin Bifibaby Plus er underlagt kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 13:485.

Ønsker du at købe produktet?

Du kan finde Kolicin Bifibaby Plus på apoteker i Skandinavien. Eller klik blot på dit foretrukne onlineapotek nedenfor, så fører vi dig direkte til deres pålidelige webshop.